ΜΕΝΟΥ

Pages

Κροστίνι με ανθότυρο, αβγό, αβοκάντο και ρέγγα

Εύκολο και γρήγορο συνοδευτικό για κάθε τραπέζι.











Συνταγή : Κώστας Τσιγκας.
Μερίδες : Για 1 κροτσίνι.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 μεγάλη φέτα ψωμί φρέσκο
  • 100 γρ. ανθότυρο φρέσκο
  • 1 αβγό βραστό κομμένο σε φέτες
  • 1 κουτ. σούπας κάππαρη
  • 1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
  • 1/2 ρέγγα καπνιστή καθαρισμένη και κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 κουτ. σούπας ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό κομμάτι)
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση
  • Ξεπλένουμε καλά την κάππαρη με φρέσκο νερό και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Απλώνουμε το ανθότυρο πάνω στο ψωμί και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε πάνω στο ανθότυρο τις φέτες του αβγού και αλατοπιπερώνουμε ξανά. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ με την κάππαρη και αναμειγνύουμε καλά. Μεταφέρουμε με κουτάλι το μείγμα πάνω από το αβγό και σερβίρουμε.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου