ΜΕΝΟΥ

Pages

Ομελέτα σπέσιαλ με Βιτάμ Culinesse



Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για ομελέτα με το Βιτάμ Culinesse







Συνταγή : sidagi.gr
Μερίδες : για 2 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 αυγά
  • 100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
  • 50 ml Βιτάμ Culinesse
  • 2 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτης ψιλοκομμένες
  • 5 πατατούλες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα
  • ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε μικρά ζάρια
  • 6 μικρά τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
  • 2 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένες
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας παρμεζάνα κομμένη σε πέταλα
  • Ανάλογο πιπέρι, αλάτι
  • Ρίγανη ξερή

Εκτέλεση
  • Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε.
  • Θερμαίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse καλά και σοτάρουμε το ζαμπόν, τις πατάτες, την πιπεριά και τα τοματίνια.
  • Αλατοπιπερώνω και ρίχνω λίγα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης.
  • Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας στο τηγάνι και τη μαγειρεύουμε καλά.
  • Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα με το τηγάνι στο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
  • Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο. Τη γεμίζουμε με το τυρί του τοστ και λίγη παρμεζάνα και τη διπλώνουμε.
  • Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ξερή ρίγανη.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου