ΜΕΝΟΥ

Pages

Μαρινάδα για μπριζόλες

 

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Αθηνόραμα
Μερίδες : Για 1 κιλό Μπριζόλες γάλακτος.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Αναμονή 3 ώρες.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Με τη μαρινάδα καταφέρνετε να προσθέσετε βάθος στη γεύση της μπριζόλας.

Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 7 σκ. σκόρδο
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζ. καλό ξίδι κρασιού
  • ½ φλιτζ. αραιή σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 2 κ.γλ. αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Εκτέλεση
  • Περάστε τα υλικά της μαρινάδας από ένα μπλέντερ.
  • Βάλτε τις μπριζόλες σε πλαστικές σακούλες που κλείνουν καλά και προσθέστε την ανάλογη ποσότητα μαρινάδας.
  • Αφήστε τις σακούλες στο ψυγείο για τρεις ώρες τουλάχιστον, ανακινώντας τες πότε πότε.

Πηγή - athinorama.gr